Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια ακόμα αναγνώριση προστέθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αυτή τη φορά από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο του  εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στον Πειραιά.
Οι εκδηλώσεις της μεγαλύτερης εκδήλωσης στην Ευρώπη για τη θάλασσα, μιας πρωτοβουλίας της Ε.Ε. που ξεκίνησε το 2008 και συνεχίζεται σταθερά κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν σε κάθε γωνιά του Πειραιά από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2015.
Το πρόγραμμα της  δράσης  περιελάμβανε εκθέσεις, ξεναγήσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακούς  χορούς, γευσιγνωσίες, κινηματογραφικές προβολές, διαγωνισμούς, ποδηλατοδρομίες, δράσεις αθλητισμού και parties!
Το Ε.Β.Ε.Π. συμμετείχε ενεργά στη μεγάλη γιορτή, με μια σειρά δράσεων, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Πειραιάς – Θάλασσα – Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη» καθώς και ο διαγωνισμός της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας!
Εκεί ήταν και η Ιωάννα Φυσιλάνη, η σπουδάστρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που συμμετείχε στο διαγωνισμό φωτογραφίας και βραβεύθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά τόσο με χρηματικό έπαθλο όσο και με έπαινο.
Την απονομή του επαίνου στη σπουδάστρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποίησαν  ο Δήμαρχος Πειραιά κος  Γ. Μώραλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κος Γ. Γαβρίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Π. Χατζηπέρου και ο  Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης.

 --2

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!