Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

To ΙΕΚ ΑΚΜΗ Επιστημονικός Συνεργάτης στην Επιστημονική Διημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη του ΙΑΣΩ General

f-2630

Το δικό του δυναμικό “παρών” έδωσε πρόσφατα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και οι σπουδαστές του Τομέα Υγείας με τη συμμετοχή τους στην Επιστημονική Διημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώθηκε από την ΠαθολογικήΔιαβητολογική Κλινική και το Διαβητολογικό Κέντρο του ΙΑΣΩ General.
Οι μελλοντικοί Επαγγελματίες Υγείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο και εξειδικευμένο πρόγραμμα ομιλιών και παρουσιάσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από αναγνωρισμένους εισηγητές του κλάδου της ιατρικής επιστήμης.
Η θεματολογία της Επιστημονικής Διημερίδας  αφορούσε στις συνέπειες,  τη συμπτωματολογία αλλά και τις μεθόδους ιατρικής αντιμετώπισης και θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και πώς η ασθένεια εκδηλώνεται από τη μητέρα και την κύηση, στο νεογνό, στο παιδί, στον έφηβο, στον ενήλικα και στην τρίτη ηλικία.
Επιστημονικός Υπεύθυνος της Διημερίδας ήταν ο κ. Αντώνης Λέπουρας Ειδικός ΠαθολόγοςΔιαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής Διαβητολογικής Κλινικής και Διαβητολογικού  Κέντρου του ΙΑΣΩ General, ενώ χαιρετισμούς απηύθυνε ο Dr. Γ. Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ως Επιστημονικός Συνεργάτης και Υποστηρικτής στην Επιστημονική Διημερίδα πιστοποιεί για ακόμη μια φορά την εκπαιδευτική του υπεροχή στις σπουδές Υγείας έχοντας ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των γνώσεων των σπουδαστών του και την ευρύτερη επαγγελματική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία.
Στους συμμετέχοντες σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Επιστημονική Διημερίδα χορηγήθηκαν οκτώ μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

f-2663

f-2551

f-2534

f-2501

 
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!