Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ FIRST LEGO LEAGUE»

 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 4η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος χορηγός στο μεγαλύτερο Πανελλήνιο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας για παιδιά.

Ο φετινός διαγωνισμός πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ – HELEXPO. Μετά από τους 6 προκριματικούς σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο, Ξάνθη και Βέροια έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού, με τον διαγωνισμό FIRST ® LΕGO LEAGUE Greece να αναδεικνύει τη δουλειά ομάδων από όλη την Ελλάδα πάνω στο κομμάτι της ρομποτικής, της έρευνας & της καινοτομίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ως 1 από τα 7 Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης εδώ και χρόνια ανεβάζει υψηλά τον πήχη της εκπαιδευτικής καινοτομίας στην Ελλάδα, αφού εφαρμόζει ενέργειες και πρακτικές που εμπεριέχουν και προωθούν νέες αντιλήψεις για την εκπαίδευση και παράλληλα νέες διδακτικές προσεγγίσεις με τη χρήση καινοτόμων διδακτικών μέσων. Για την πρωτοποριακή χρήση των προσομοιωτών στην εκπαίδευση, είχε βραβευθεί μάλιστα πριν λίγα χρόνια με τον τίτλο InnovatorinEducationαπό τον διεθνή φορέα PRAXISMMT.

Φέτος ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, έχει τίτλο «INTO ORBIT» και αναμένεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους! Αποκλειστικός διοργανωτής για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT, που έχει ως στόχο την προώθηση καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών και της τεχνολογίας.

Ελάτε και εσείς στον μεγάλο τελικό του 30ου FIRST ® LΕGO LEAGUE! Ετοιμαστείτε να ελέγξετε τις μηχανές, να «απογειωθείτε» και να μπείτε «σε ΤΡΟΧΙΑ». Ο μεγαλύτερος Πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας είναι εδώ με την υποστήριξη του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Ελλάδας!

 

Πληροφορίες

Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 | Περίπτερο 6, ΔΕΘ-HELEXPO

Τελετή έναρξης: Σάββατο 10.00 π.μ. (διάρκεια διαγωνισμού: 11.00 – 17.30)

Τελετή λήξης: Κυριακή 13.30 μ.μ. (διάρκεια διαγωνισμού: 10.00-16.00)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της eduACT και του FLL Greece: www.eduact.orghttps://firstlegoleague.gr

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!