Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To IEK ΑΛΦΑ αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

To IEK ΑΛΦΑ αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως
To IEK ΑΛΦΑ αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

To IEK ΑΛΦΑ αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως
Πειραιώς και στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ & Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 

 

Με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με σεβασμό στο τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Σεραφείμ, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει και φέτος τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως, με στόχο την οικονομική στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ωφελουμένων των κοινωνικών προγραμμάτων της Εκκλησίας.

 

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αποτελεί πλέον ισχυρό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του αξιοσήμαντου κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Ως ευγενικός χορηγός λοιπόν, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δίνει και φέτος το «παρών» σε αυτήν την ξεχωριστή διοργάνωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο δεν μπαίνει σε καραντίνα!

 

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Παιδαγωγικών και Εργοθεραπείας του κορυφαίου ΙΕΚ στον Πειραιά έχουν ετοιμάσει χειροποίητα δωράκια και στολίδια και οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, όλα προς πώληση για την στήριξη των συσσίτιων της Μητρόπολης τα Χριστούγεννα.

 

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση θα φιλοξενηθεί φέτος στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ναού Αγ. Τριάδος στον Πειραιά, όπου και θα τελεστεί με κάθε επισημότητα και ο Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, την ημέρα των εγκαινίων, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 11.30.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δωροέκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα έσοδα από τις χριστουγεννιάτικες αγορές των επισκεπτών, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει από τις ενορίες της.

 

*Ώρες λειτουργίας (έως και 31 Ιανουαρίου 2022): 

-Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-20.30,

-Σάββατο 10.00-15.00

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
  • http://www.iekalfa.gr/

 

Βρείτε εδώ περισσότερα άρθρα σχετικά με την Εκπαίδευση, Σεμινάρια & Πολιτισμό. 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!