Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To IEK ΑΛΦΑ Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, «ΝοFinishLine»!

To IEK ΑΛΦΑ Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, «ΝοFinishLine»!
To IEK ΑΛΦΑ Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, «ΝοFinishLine»!

 

25-29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ –ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΜΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Πόσες φορές έχετε απολαύσει τον περίπατό σας και η βόλτα σας έχει «μεταφραστεί» σε ευρώ για ένα παιδί που έχει ανάγκη; Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο,το «ΝοFinishLine» έρχεται για 6η χρονιά στην Ελλάδα και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δίνοντας συνεπές «παρών» στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που συνδυάζουν κοινωνική προσφορά, δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει αυτόν τον σπουδαίο αθλητικό θεσμό για καλό σκοπό! Ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη στηρίζει φέτος την πρωτοβουλία «Μαζί, τους αγκαλιάζουμε» για παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την εισβολή στην Ουκρανία, μια πρωτοβουλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα υποστηρίξει τη διοργάνωση ως εξής:

  • Προσφέροντας μία Υποτροφία Σπουδών στην ένωση «Μαζί για το Παιδί»
  • Παρέχοντας επιδότηση διδάκτρων (-40%) σε όλους τους δρομείς και υποστηρικτές του φιλανθρωπικού αγώνα
  • Συμμετέχοντας εθελοντικά με ομάδα σπουδαστών του Τομέα Αθλητισμού που θα τρέξουν στον αγώνα

Το 6ο ελληνικό «NoFinishLine» διεξάγεται φέτος στο Μαρούσι, στην Αγορά του Καλατράβα, από τις 25 έως τις 29 Μαϊου! Με πρωτοβουλία του «NoFinishLine (NFL) International» και περίπου 10.000 θέσεις δρομέων, όλοι θα μπορούν να τρέξουν εθελοντικά, για καλό σκοπό, στο ΟΑΚΑ!

Το «NoFinishLine» είναι μία μοναδική αθλητική πρωτοβουλία παγκοσμίως, ένας αγώνας δρόμου ευαισθητοποίησης και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διάρκειας 100 ωρών, όπου κάθε άνθρωπος -ανεξαρτήτως ηλικίας-μπορεί να προσφέρει, περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει! 

Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο καθένας φέτος, στο πλαίσιο του «NoFinishLineAthens», θα μεταφράζεται σε χρήματα για τη δημιουργία ενός ξενώνα για τα παιδιά και τις μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία, προσφέροντας τους στέγη, σίτιση, είδη πρώτης ανάγκης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψυχολογική στήριξη και εκπαίδευση, που αποτελεί πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». 

 

INFO

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!