Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά σε συνεργασία με την Celestyal Cruises διοργάνωσε εκπαιδευτική κρουαζιέρα στο Αιγαίο

peiraias, celestyal cruises

Ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, σε συνεργασία με την εταιρεία Celestyal Cruises, διοργάνωσε για ακόμα μία χρονιά τριήμερη εκπαιδευτική κρουαζιέρα στο Αιγαίο.
Σκοπός του εκπαιδευτικού ταξιδιού ήταν να ζήσουν από κοντά οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας και τις ιδιαιτερότητες ενός κρουαζιερόπλοιου.
Στο πλαίσιο της κρουαζιέρας, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους αξιωματικούς του πλοίου CELESTYAL NEFELI για θέματα σχετικά με την επιβατηγό ναυτιλία, την κρουαζιέρα, την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων εν πλω, την οργάνωση και διοίκηση ενός κρουαζιερόπλοιου.
Ο πλοίαρχος κ. Νεκτάριος Ρήγας αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας κρουαζιέρας. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές έζησαν τη μοναδική εμπειρία ξενάγησης σε συστήματα ασφαλείας του πλοίου από τον Αξιωματικό Ασφαλείας, κ. Απόστολο Κακνή, ενώ ανέβηκαν και στη γέφυρα του πλοίου CELESTYAL NEFELI κατά την προσέγγιση στη Σαντορίνη!
Ξεκίνα τώρα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία από το… ΑΛΦΑ:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
http://www.iekalfa.gr/
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!