Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Διαιτολογίας & Workshop σε συνεργασία με τα Join Juice Bars

Ο Τομέας Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο Διαιτολογίας & Workshop σε συνεργασία με τα JOIN JUICE BARS, την Τετάρτη 18 Απριλίου, ώρα 12.00, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9, με καλεσμένο τον Μάριο Γιαννάκου, αθλητή αγώνων υπεραποστάσεων σε βουνό. Ο ίδιος θα περιγράψει την εμπειρία του για το μεγάλο στοίχημα που έβαλε και κέρδισε πριν ένα μήνα, να τερματίσει σε αγώνα 150 χλμ. στην Αρκτική με τα πόδια σε θερμοκρασίες που άγγιζαν τους -30οC!
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συλλέξει πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες του αθλητή, την προπόνησή του αλλά και για τη δύναμη της ψυχολογίας του που τον βοηθά τα φτάνει ακατόρθωτους στόχους.
Παράλληλα ο ιδρυτής των JOIN Juice Bars κ. Γιώργος Μητράκος, θα μιλήσει για τη φιλοσοφία της εταιρείας και την εμπειρία να στήσει ένα μαγαζί στο οποίο θα βρίσκει το κοινό μόνο υγιεινές επιλογές.
Το Σεμινάριο θα συντονίσει η Υπεύθυνη του Τομέα Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης κα. Πωλίνα Γιαννιώτη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.
Για εγγραφές πληροφορίες επικοινωνήστε:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
http://www.iekalfa.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!