Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 2ο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα «Αυτοάνοσα νοσήματα: μια νέα απειλή του 21ου αιώνα – Τα νέα δεδομένα στη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα»

 

Πλήρη επιστημονική ενημέρωση για τα νεότερα δεδομένα στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, θα επιχειρήσουν να δώσουν διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας , με ευαισθησία και διάθεση προσφοράς στα θέματα του Τομέα Υγείας, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Δωρεάν κράτηση θέσης: https://www.iekalfa.gr/to-iek-alfa-diorganwnei-to-2o-iatriko-synedrio-me-thema-aytoanosa-nosimata

 

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, που έχει δικαίωμα στη σωστή και επιστημονική ενημέρωση σε θέματα υγείας, αλλά και των επαγγελματιών Υγείας, που έχουν χρέος να είναι καταρτισμένοι όσο το δυνατόν πληρέστερα, διοργανώνει το 2ο Ιατρικό Συνέδριο την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο Capsis Hotel Thessaloniki , με θέμα την Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, μια χρόνια νόσο με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος.

Η Ημερίδα, με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες, ειδικούς στο θέμα της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες Υγείας, ιατρούς, ειδικούς και ειδικευόμενους, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους,  αλλά και πολίτες, καθώς η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα είναι μια νόσος που επηρεάζει πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, 10.30 π.μ. – 14.00 π.μ., στο Capsis Hotel, Μοναστηρίου 16, στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλο κέρδος από την παρακολούθηση του Ιατρικού Συνεδρίου θα έχουν και οι σπουδαστές του Τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος αριθμεί 11 ειδικότητες σπουδών στα συναφή επαγγέλματα.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πρόγραμμα συνεδρίου

10.30 – 11.00: Προσέλευση – εγγραφές

11.00 – 11.30: «Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, κλινική εικόνα – διάγνωση»

 Λαδά Φωτεινή, Ρευματολόγος, Κλινική Άγιος Λουκάς

11.30 -12.00: «Χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων ασθενών με ρευματοειδή αρθρίτιδα»

Λάκκος Θωμάς. ,Ορθοπεδικός χειρουργός, Παν. Ερλάνγκεν, Νυρεμβέργη Γερμανίας, Κλινική Άγιος Λουκάς

12.00 -12.30:  «Οι επιπτώσεις της ρευματοειδής Αρθρίτιδα στην ψυχική υγεία των ασθενών»                                

 Τσιόγια Χρυσάνθη,  Ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής

12.30 -13.00:  Διάλειμμα

13.00 – 13.30: «Άσκηση και ρευματοειδής αρθρίτιδα»

Βακάλης Γιώργος, Owner of HEXAGON Training studio, Professor of Physical Education and Sports Science, Aristotle University of Thessaloniki (AUTH), NASM International Certified Personal Trainer CPT , DNA Fit Accredited Personal Trainer , Strength & Conditioning Coach PAOK Handball Club

13.30 -14.00: «Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και διατροφή»

 Τυροθουλάκη Κατερίνα,  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc

 

Για περισσότερες πληροφορίες & Κρατήσεις θέσεων:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406

https://www.iekalfa.gr/to-iek-alfa-diorganwnei-to-2o-iatriko-synedrio-me-thema-aytoanosa-nosimata

 

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!