Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Τουριστική Κοινότητα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και, σε συνεργασία με τον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, παρουσιάζει τη δράση «Πρόσβαση στη Γνώση, Θεμέλιο στην Ανάπτυξη». 
Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αποτελεί σύμβολο ανάπτυξης και ευημερίας. Μια ημέρα «σταθμός» για τη δημιουργία και την «επένδυση» στο μέλλον.
Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης και η ανεργία μαστίζει τους νέους επαγγελματίες του χώρου, ο Τομέας Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου την εκδήλωση με θέμα «Πρόσβαση στη Γνώση, Θεμέλιο στην Ανάπτυξη», στην προσπάθεια να αναλυθούν όλες οι πτυχές του τουρισμού στη χώρα μας.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με συνεπή προσανατολισμό στην προσφορά υψηλής ποιότητας σπουδών στον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού, στηρίζει –από ιδρύσεώς του- δράσεις που αφορούν στην ανάδειξη του τουριστικού μας πλούτου.
*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  στη Γλυφάδα (Αχιλλέως 31 & Λ.Βουλιαγμένης,) με ώρα προσέλευσης τις 17:30. Θα ακολουθήσει Cocktail Networking Event.

INFO

  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • www.iekxini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!