Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βράβευσε τον ιδρυτή των ζαχαροπλαστείων Plaisir!

Plaisir1

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές του XinisEducationFestival 2015

Ο κύριος Α. Παπαοικονόμου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο χώρο του Επισιτισμού και της Επιχειρηματικότητας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, διοργανώνει το μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ, το “XINIS EDUCATION FESTIVAL”. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, πραγματοποιούνται περισσότερα από 140 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.
Η εβδομάδα 9-13 Μαρτίου, ήταν αφιερωμένη στον Τομέα του Επισιτισμού, οι σπουδαστές του οποίου επέλεξαν ως τιμώμενο πρόσωπο τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Plaisir. Τα κριτήρια της επιλογής του κυρίου Παπαοικονόμου, ήταν η μεγάλη πορεία του και η προσφορά του τόσο στον Επισιτισμό, όσο και στην επιχειρηματικότητα.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αύτη η βράβευση από αυτά τα νέα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να τους δώσω την εμπειρία μου. Εύχομαι οι προσπάθειες και οι κόποι για τις σπουδές σας να ευδοκιμήσουν».
 
Την βράβευση του κ. Παπαοικονόμου, μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το παρακάτω link:  https://www.youtube.com/watch?v=NS3_EUypx4o
 
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T. 2310-552406, U. www.iek-xini.edu.gr, @. [email protected]
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!