Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας «σάρωσε» στον διαγωνισμό μαγειρικής της Έκθεσης Detrop

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας «σάρωσε» στον διαγωνισμό μαγειρικής της Έκθεσης Detrop

Οι σπουδαστές των Τομέων Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σάρωσαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, κατακτώντας 4 μετάλλια, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2015.
Επίσης, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βραβεύτηκε ως “School of the Year” λαμβάνοντας 2 βραβεία, ενώ η υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ έλαβε βραβείο για την άψογη διοργάνωση της εξυπηρέτησης κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, είχε έντονη παρουσία στην Έκθεση DETROP 2015, όχι μόνο με τις επιτυχίες των σπουδαστών του, αλλά και με το δικό του περίπτερο, όπου το κοινό μπορούσε να ενημερωθεί σχετικά με τα διετή προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και για τα ταχύρυθμα προγράμματα σπουδών του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ.
Στο περίπτερο ξεχώριζε η βιτρίνα με τα πεντανόστιμα γλυκά από τα PLAISIR, άλλη μια στρατηγική συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας!
Η επιτυχία των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο διαγωνισμό της DETROP 2015, αποτελεί επιβράβευση αλλά και απόδειξη της ποιότητας σπουδών που παρέχεται από τους Τομείς Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406, iek-xini.edu.gr, [email protected], facebook.com/iekxinithessaloniki
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!