Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην εκπομπή Derby του Μακεδονία TV

Derby

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας επισκέφθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής Derby στο Μακεδονία TV

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Βοηθός Δημοσιογραφίας & Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, επισκέφθηκαν το πλατό όπου γυρίζεται η αθλητική εκπομπή Derby, του καθηγητή και υπεύθυνο του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνο Χήτα.
Στόχος της επίσκεψης τους, ήταν η παρακολούθηση των γυρισμάτων της εκπομπής, καθώς και η απαραίτητη προετοιμασία από τους τεχνικούς και το δημοσιογραφικό team. Επίσης, ανέλυσαν τις δυσκολίες αλλά και τη χαρά του επαγγέλματος, καθώς επίσης μίλησαν και για την αγάπη και το ήθος που πρέπει να έχει κανείς για να ανταπεξέλθει στο επάγγελμα του Δημοσιογράφου.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των σπουδαστών του για επιπρόσθετη εκπαίδευση, πέραν της ορισμένης ύλης, συνεχώς πραγματοποιεί εκπαιδευτικές επισκέψεις, προκειμένου να τους παρέχει βιωματικές εμπειρίες από το επάγγελμα που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!