Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To ΙΕΚ ΣΒΙΕ ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του ξεκίνησαν!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Κλείσε από τώρα τη θέση σου, κερδίζοντας 40% μείωση στα δίδακτρα σου! Επίλεξε μια από τις περιζήτητες ειδικότητες του τομέα υγείας, τουρισμού, οικονομίας  διοίκησης, μαγειρικής – vegan μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αισθητικής, παιδαγωγικών και προπονητικής  και κατάκτησε τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Απόκτησε όλα τα επαγγελματικά εφόδια με το κύρος του ΙΕΚ ΣΒΙΕ προκειμένου να εξασφαλίσεις με επιτυχία το μέλλον σου στην ειδικότητα που επιθυμείς.

Η πολυετής εμπειρία της ΣΒΙΕ στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης,  οι έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές της, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην καρδιά της Αθήνας, τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια της καθώς και οι διαχρονικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους Φορείς της χώρας, αποτελούν εγγύηση για τη λαμπρή πορεία των αποφοίτων της στην αγορά εργασίας.

Κάνε άμεσα την εγγραφή σου και μπες δυναμικά στον επαγγελματικό  στίβο από τον πρώτο χρόνο των σπουδών σου!

Μπορείς να κατοχυρώσεις την έκπτωση  του 40% α) με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας στο www.sbie.edu.gr  β) με τηλεφωνική κράτηση στο 210 3232323 γ) απευθείας με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (πλ. Κάνιγγος 15).

Η μεγάλη έκπτωση ισχύει για λίγες ακόμη ημέρες!

 

Find us on:

https://www.facebook.com/ieksvie/

https://www.instagram.com/ieksvie/

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323

 

ΙΕΚ ΣΒΙΕ

ΙΕΚ ΣΒΙΕ

ΙΕΚ ΣΒΙΕ

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!