Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA

 
philoxenia_fb_post

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA

 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει ως εκθέτης στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia, τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας και τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού. Η Philoxenia υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 18-20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της στον σημαντικότερο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.
Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα συμμετάσχει στον χώρο του “Study in Thessaloniki” στο Κτίριο 13 του εκθεσιακού κέντρου, όπου το επισκεπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί τόσο για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στον Τουρισμό που προσφέρει σε συνεργασία με το δημόσιο πανεπιστήμιο Queen Margaret University με έδρα το Εδιμβούργο, όσο και για τις υπόλοιπες 9 Σχολές του.
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!