Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το μοναδικό master Φυσικοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Προνομιακά δίδακτρα μέχρι τις 20/10

MSc Physiotherapy

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το μοναδικό που προσφέρει αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο (BSc (Hons) Physiotherapy) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc Physiotherapy) στη Φυσικοθεραπεία, σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.
Παράλληλα με τη φοίτηση στο μεταπτυχιακό MSc Physiotherapy, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρία νέα κλινικά σεμινάρια με σύγχρονη θεματολογία στα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου: Κλινικό Σεμινάριο Γηριατρικής ΦυσικοθεραπείαςΚλινικό Σεμινάριο Νευρολογικής Αποκατάστασης και Κλινικό Σεμινάριο Παιδιατρικής Νευρολογικής Αποκατάστασης.
Για περιορισμένες θέσεις και για εγγραφές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ισχύουν προνομιακά δίδακτρα -20%.
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο με αποφοίτους Φυσικοθεραπείας που απέκτησαν την ιδιότητα του Μέλους του Βρετανικού Health and Care Professional Council (HCPC). Επίσης, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του δικτύου ENPHE (European Network of Physiotherapy in Higher Education).
Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας στη Φυσικοθεραπεία, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας έως τις 20/10, επικοινωνώντας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 210-6199891 (Σωρού 74, Μαρούσι), προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση με προνομιακά δίδακτρα στο πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.mitropolitiko.edu.gr.  
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!