Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το pamebolta.gr στην "3η Παιδιαδρομή"

Πάρα πολλοί ήταν οι μικροί μας φίλοι που μαζί με τις οικογένειες τους επισκέφτηκαν την παιδική έκθεση «3η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ» που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 7 ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ)
Η παρέα του PAMEBOLTA GR ήταν εκεί με το δικό τους περίπτερο το οποίο ήταν συνέχεια γεμάτο από παιδιά που, έκαναν κατασκευές με τρόφιμα ή απλά υλικά που έχει ο καθένας σπίτι του, πολλές ζωγραφιές με θέμα το σχολείο και διασκέδαζαν με την Λούση την Καμηλοπάρδαλη και τον Πέπε την Μαϊμού, τις μασκότ του pamebolta.gr.
Η έκθεση γέμισε με παιδάκια και γονείς που φορούσαν πανέμορφα και πολύχρωμα κολιέ και βραχιολάκια τα οποία είχαν φτιάξει από τρόφιμα στο περίπτερο του pamebolta.gr. Τα παιδιά έπαιξαν διαδραστικά παιχνίδια και φωτογραφήθηκαν με τον Πέπε, ενώ η Λούση διασκέδασε τα παιδιά παροτρύνοντάς τα να τρυπήσουν την Πινιάτα και να πάρουν τα δωράκια που είχε μέσα.
Ουρές περίμεναν στο περίπτερο του pamebolta.gr να κάνουν face painting από το αριστοτεχνικό χέρι της Άσπας η οποία τα μεταμόρφωνε με τον δικό της τρόπο σε ότι αυτά επιθυμούσαν, από δράκους μέχρι μαγικά λουλούδια και αυτά καμάρωναν στους φίλους τους βγάζοντας φωτογραφίες.
Μεγάλη συμμετοχή είχαν επίσης και οι κληρώσεις του περιπτέρου μας για παιδικά βιβλία από τις  Εκδόσεις Ψυχογιός, Βιβλία για γονείς από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και πολλά όμορφα δώράκια για τα παιδιά.
Ένα γιγάντιο Bowling στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής για τους φίλους του pamebolta.gr στο οποίο πήραν μέρος παιδάκια όλων των ηλικιών και ανακαλύψαμε μαζί τους…. ιδιαιτέρους τρόπους να ρίχνουν τις κορύνες !!
Ο ήχος από τα  τουμπερλέκια που τα ίδια τα παιδιά μαζί με τα μέλη της παρέας του Pamebolta.gr φτιάχνανε εκείνη την ώρα, με βάση συσκευασίες Caprice που ευγενικά μας είχε παραχωρήσει η εταιρία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ο ιδιαίτερος ήχος από τις χειροποίητες μαράκες, γέμιζαν όμορφες νότες την έκθεση.
Ο Πέπε η Μαιμού ξεσήκωσε όλα τα παιδιά για ομαδικά παιχνίδια τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο μέσο της έκθεσης και ο χώρος γέμισε παιδικές φωνές και γέλια .
Η παρέα του pamebolta.gr είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά πολλά μέλη της και να τους δώσει την υπόσχεση ότι αυτή τη χρονιά θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε όλο και περισσότερα παιδάκια να περνάνε πολλές όμορφες στιγμές με την οικογένεια τους!!
…..και μη ξεχνάτε να κοιτάτε καλά καλά στην επόμενη γωνία που θα στρίψετε γιατί μπορεί να δείτε την Λούση και τον Πέπε να σας περιμένουν να παίξετε όλοι μαζί….

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!