Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Πάφου πραγματοποίησαν Ημερίδα με θέμα: «Η τέχνη μέσα από την κρίση»

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Επιτροπή Δασκάλων ΠΟΕΔ Πάφου συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Η τέχνη μέσα από την κρίση».
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι καθ. Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου και ο κ. Χρίστος Χατζηλοΐζου, Πρόεδρος πολιτιστικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου
Ομιλητές ήταν οι κ. Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Ηθοποιός, με θέμα: «Η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια», κ.Αναστασία Χάσικου , Μουσικός, με θέμα: ‘Η αντανάκλαση της κρίσης στη μουσική δημιουργία», ο Δρ Μάριος Αργυρίδης , Συμβουλευτικός Ψυχολόγος, με θέμα: «Η σημασία και τα οφέλη της τέχνης μέσα από τα μάτια της Ψυχολογίας», η κ. Παναγιώτα Μιχαήλ, Καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, με θέμα: «Πως οι καλλιτέχνες αξιοποιούν την οικονομική κρίση ως πηγή έμπνευσης και πώς μας την παρουσιάζουν», ο κ.Ανδρέας Ιωάννου, Συγγραφέας, με θέμα: « Κρίση: ο δήμιος του βιβλίου και κύπριου συγγραφέα;;;», η κ. Έλια Ιωαννίδου, Ηθοποιός, με θέμα: «Τρεμοπαίζουν τα φώτα στη σκηνή» και η κ. Δήμητρα Χριστοδούλου, Θεατρολόγος, με θέμα: « Η αρχαία τραγωδία ως μέσο κάθαρσης της ψυχής από την οικονομική κρίση».

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!