Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στις "Ημέρες Καριέρας" στην Αθήνα

Στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2013 στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην έκθεση θα συμμετάσχει και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Απόφοιτοι Λυκείων, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και τις υποτροφίες και την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο.
Παράλληλα μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση, για προγράμματα κατάρτισης και νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς. Γνωρίστε τα νέα start-ups της αγοράς και τους τολμηρούς επιχειρηματίες τους, έτοιμους να ακούσουν τις ιδέες σας και να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες συμβουλές τους! Σας δίνεται η ευκαιρία, σε 2 ημέρες αφιερωμένες σε εσάς, να παρακολουθήσετε δωρεάν ενδιαφέροντα σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες http://careerdays.gr/neapolis-university-pafos/
 
Γραφείο Θεσσαλονίκης NUP
T: 2310 22 11 69
M: 6936978839
E: [email protected]
[email protected]
www.nup.ac.cy
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!