Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το πρώτο καινοτόμο και μοναδικό phygital κατάστημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο καινοτόμο και μοναδικό phygital κατάστημα στην Ελλάδα  δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη
Το πρώτο καινοτόμο και μοναδικό phygital κατάστημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη

 

Μια πρωτότυπη καινοτόμα επιχείρηση ιδρύθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το κατάστημα iToocan, που αγκαλιάζει όλες τις sportive ανάγκες γυναικών κάθε ηλικίας προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε activewear και athleisure ρούχα.

Μέσα στο μικρό αλλά θαυματουργό  κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να βρουν εκατοντάδες κωδικούς ρούχων, διαλέγοντας τα σε tablets που βρίσκονται στους τοίχους. Στη συνέχεια χωρίς καν να μπει κανείς στη διαδικασία της δοκιμής σε δοκιμαστήριο, θα μπορεί να δει τον εαυτό του με το ρούχο που έχει επιλέξει στον ψηφιακό καθρέπτη. Ιδού λοιπόν ο συνδυασμός του physical με το digital. Αξίζει να σημειωθεί ότι το phygital κατάστημα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα!

H ριζοσπαστική αυτή ιδέα ανήκει στην πολυτάλαντη ιδιοκτήτρια, σκηνοθέτρια και performing arts expert, Αθηνά Δράγκου. Η σύγχρονη τεχνολογία όμως συναντά και τον ανθρώπινο παράγοντα. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι η δημιουργία ενός community, μιας κοινότητας που αγκαλιάζει τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας, απενοχοποιώντας το body shaming αφού η φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι, όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, η κάθε μια με το δικό της τρόπο.

Τα προϊόντα είναι από τη Βραζιλία, κατασκευασμένα από πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή 30, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

📞 2310 515340 

FB: itoocan.activewear

IG: _itoocan

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!