Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το πρώτο ολοκληρωμένο φοιτητικό εκπαιδευτικό portal στην Ελλάδα


To InfoSpoudes.gr είναι το πρώτο ολοκληρωμένο φοιτητικό εκπαιδευτικό portal στην Ελλάδα που έχει σκοπό να υποστηρίζει τους φοιτητές από την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έως την ολοκλήρωση των σπουδών τους παρέχοντας όλα τα εφόδια για την καριέρα τους.
Δημιουργήθηκε, για να προσφέρει στα μέλη του, την απαραίτητη ενημέρωση, γνώση, πληροφορία, ψυχαγωγία που τους είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση. Κατάφερε να μεταφέρει την τριτοβάθμια εκπαίδευση έξω από τα στενά όρια των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ώστε να είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα, για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Διαφέρει, καθώς περιλαμβάνει όλα τα διδασκόμενα μαθήματα των Ακαδημαϊκών τμημάτων, για αρχή των 11 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αττικής, με ένα κατηγοριοποιημένο κατάλογο 12.000 περίπου μαθημάτων σε εξάμηνα, τμήματα, σχολές και ιδρύματα.
Μέσα από τις σελίδες όλοι μπορούν να βρουν και να ανταλλάξουν τις προσωπικές σημειώσεις που διαθέτουν στα μαθήματα, αλλά και να αυξήσουν τις γνώσεις «ψάχνοντας» σε διαφορετικό τομέα από αυτό που σπουδάζουν ή γνωρίζουν. Να αναζητήσουν αγγελίες εργασίας, πρακτικής άσκησης και να πουλήσουν τα αντικείμενά τους σε ενδιαφερόμενους φοιτητές.
Υπηρεσίες που προσφέρονται στους χρήστες
Ανταλλαγή προσωπικών σημειώσεων μαθημάτων σε 485 ακαδημαϊκά τμήματα μεταξύ των φοιτητών
Εκπαιδευτική κοινότητα όπου μπορούν να συζητηθούν τα πάντα, για παιδεία, μόρφωση προβληματισμοί κι ό,τι έχει σχέση με τα μαθήματα των χρηστών.
Ενημέρωση με 12 κύριες κατηγορίες που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της καθημερινής πληροφόρησης γραμμένα από τους ίδιους τους χρήστες.
Ψυχαγωγία με 50 online παιχνίδια και Διαγωνισμούς που διοργανώνει το site.
Αγγελίες πρακτικής άσκησης.
Κατηγορία για ιδιαίτερα μαθήματα. Φοιτητές διδάσκουν άλλους φοιτητές ή μαθητές.
Κατηγορία Υποτροφιών. Πληροφόρηση για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά που προσφέρουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στατιστικά των μελών & επισκεπτών του InfoSpoudes.gr
Σύμφωνα με τον δειγματοληπτικό έλεγχο στα εγγεγραμμένα μέλη του site, στο σύνολο των 11.000 μελών, διαπιστώνουμε πως το 65% των χρηστών είναι από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας ενώ το υπόλοιπο 35% είναι διάσπαρτο σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης μέσω του δειγματοληπτικού ελέγχου το ποσοστό που αντιστοιχεί σε γυναίκες χρήστες είναι κοντά στο 42% και το υπόλοιπο 58% είναι οι άντρες χρήστες του site.
Οι ηλικίες όπου έχει άμεσο αντίκτυπο το Infospoudes.gr είναι μεταξύ 17-25 ετών, ωστόσο υπάρχει και ένα ποσοστό μεγαλύτερης ηλικίας που επισκέπτεται το site για ενημέρωση και για άντληση πληροφοριών και θεωρούμε ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε φοιτητές μεταπτυχιακού επιπέδου.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!