Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Schools.gr προσφέρει υποτροφίες σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Schools.gr προσφέρει υποτροφίες σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το schools.gr σε συνεργασία με το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, προσφέρει στους αναγνώστες – επισκέπτες του τη δυνατότητα να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών!
Συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα συμμετοχής, πατώντας πάνω στο σχετικό banner του schools.gr, ο αναγνώστης διεκδικεί μία ετήσια υποτροφία, αξίας 4.100 ευρώ για σπουδές στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, σε οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμεί. Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων.
Ο διαγωνισμός θα παραμείνει Online στο schools.gr μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2015.
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία 55 ετών στην εκπαίδευση, με 19 τομείς σπουδών και 76 ειδικότητες, παρέχει στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες πολύπλευρη κατάρτιση και πλήρως αναγνωρισμένο και ανταγωνιστικό πτυχίο.
Η προσφορά υποτροφιών αποτελεί παράδοση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, ο οποίος σε ετήσια βάση παρέχει τη δυνατότητα σε νέους να σπουδάσουν με χαμηλό κόστος διδάκτρων.
 
Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406, [email protected] , www.iek-xini.edu.gr
 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι συντάκτες και οι συνεργάτες του www.schools.gr.
 2. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή όπου στην φόρμα συμμετοχής είναι συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 20/02/2015.
4. Όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων.
5. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να αλλαχθούν με χρηματικό ποσό.
6. Οι νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν υποτροφία σπουδών, για να την κατοχυρώσουν θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους σε διετές πρόγραμμα σπουδών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
7. Οι προσφερόμενες υποτροφίες δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα εγγραφής και τα παράβολα του ΕΟΠΠ (ΟΕΕΚ).

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!