Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Διεθνές Συνέδριο

photo11
Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Διεθνές Συνέδριο
 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με την καθηγήτρια του Τμήματος Δρ. Αναστασία Κοτσοπούλου και τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια Χριστίνα Καρασαρλίδου από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Clinical and Community Psychology, παρουσίασαν την έρευνά τους για τον αυτοτραυματισμό στους εφήβους, στο 2nd International Congress of Health and Clinical Psychology on Children and Adolescents που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 17-19 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο αναγνωρισμένο και πλήρως ελληνόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία που παρέχεται στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης υπό εποπτεία στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών πλαισίων του Κολλεγίου και παρατήρηση κλινικών περιπτώσεων, ενώ οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν κατεύθυνση κατά την πρακτική τους άσκηση (Γνωσιακή –Συμπεριφορική θεραπεία ή Οικογενειακή- Συστημική Θεραπεία).
 
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!