Διοργανωτής:
Τομέας Γαστρονομίας – IEK New York
Εισηγητές:
Δημήτρης Μπέλλος [Χαιρετισμός] – Γενική Δ/νση IEK New York
Δημήτρης Νάτσης – Ιδιοκτήτης Dn Food
Αγγελος Κανιατσάκης – Sknipa
Παρουσιάζει η δημοσιογράφος κ. Βενέτη Μαρία – Υπ. Marketing Dn Food
Περιγραφικό κείμενο:
Συνεργάτες της εκδήλωσης θα είναι οι εταιρείες:
Η εκδήλωση θα είναι σεμιναριακού χαρακτήρα.
Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν μέσω σειρά προτεραιότητας.
Θα προηγηθεί ένα δίωρο μάθημα (2 εισηγήσεις των 45 λεπτών η κάθε μία) στην αίθουσα με σκοπό να δώσει στους συμμετέχοντες μία μικρή γεύση από το μεγαλείο της μαγειρικής τέχνης.
Οι θεματικές ενότητες θα είναι:
Κατά τη διάρκεια της κάθε θεματικής ενότητας θα γίνουν μικρές παρουσιάσεις των εταιρειών.
Αφού τελειώσει αυτή η μικρή γεύση που θα πάρουμε, θα περάσουμε για ξενάγηση στο νέο εργαστήριο τουρισμού του ομίλου. Θα έχουμε γευστική δοκιμή με μικρό μπουφέ και μπύρα.
Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Χρονοδιάγραμμα-Κόστος
Ημ/νία διεξαγωγής: Τετάρτη, 07/06/17, 17:00-20:00
Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ώρες,
Είσοδος: δωρεάν κατόπιν αίτησης στο www.ieknewyork.gr/food, (περιορισμένες θέσεις)
Τοποθεσία
IEK New York Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 138
Στοιχεία Επικοινωνίας
IEK New York, 2310889879
Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.
Ή αλλιώς μια… ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ Από: 19-6-2017 έως 21-7-2017 *Για παιδιά από 4-11 ετών Ώρες: 1)8.15-14.15 ή 2)8.15-15.45 Τα θερινά…
Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που…
Συγχαρητήρια!