Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τρέχουμε με την ομάδα «Χ.Ο.Π.Α. ΗΡΩΕΣ 112» στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ!

Τρέχουμε με την ομάδα «Χ.Ο.Π.Α. ΗΡΩΕΣ 112» στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - ZeniΘ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ!
Τρέχουμε με την ομάδα «Χ.Ο.Π.Α. ΗΡΩΕΣ 112» στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ!

 

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» και πάρε μέρος στον «9o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Με την εγγραφή σας στην ομάδα μας «Χ.Ο.Π.Α Ήρωες 112», την πρωτοποριακή εκπαιδευτική εκστρατεία που αφορά στην υγεία και έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη γνώση γύρω από τα συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου βοηθάτε να μεταλαμπαδευθεί η γνώση σε οικογένειες και κοινότητες ώστε να μπορέσουν να σώσουν ανθρώπινες ζωές!

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Κόστος συμμετοχής: 10

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo T. 2310 227225, ή στο e mail: [email protected]

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης. (από 12 ετών και πάνω)

Σας περιμένουμε να ζήσουμε τις ομορφότερες δρομικές εμπειρίες, με απόλυτη ασφάλεια και με την καλύτερη υποστήριξη!

Οι «Χ.Ο.Π.Α.Ήρωες 112» είναι μια βραβευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αναγνώριση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού επεισοδίου και την ανάγκη για άμεση δράση. Αξιοποιεί τον ενθουσιασμό που έχουν τα παιδιά να μαθαίνουν και να μοιράζονται και ενθαρρύνει τη μεταλαμπάδευση της γνώσης στην υπόλοιπη οικογένειά τους, ιδιαίτερα στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.

Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112»  εξακολουθούν να τρέχουν την μεγάλη τους αποστολή για το ρεκόρ Γκίνες. Φοράμε μία μάσκα υπερήρωα, βγαίνουμε selfie και την ανεβάζουμε στην επίσημη πλατφόρμα εγγραφής: www.fastheroes.com/worldrecord. Όταν ανεβάσετε τέσσερις φωτογραφίες, θα λάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια.

Με τo ενδιαφέρον να μεταλαμπαδεύσετε γνώση στα παιδιά αλλά και την ευαισθησία σας, θα συμβάλετε ώστε να διαδοθεί η πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, ώστε όλοι μαζί να σώζουμε ζωές!

Με τη συμμετοχή σας  στην ομάδα μας «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης προσφέρετε το απόλυτο δώρο, το δώρο της γνώσης που μπορεί να σώσει μια ζωή!

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμά μας, επισκεφτείτε το www.fastheroes.com. Facebook: ΧΟΠΑ ήρωες 112  Instagram: fastheroes_gr

Περισσότερες πληροφορίες για τον 9o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης θα βρείτε εδώ https://thesshalfmarathon.org/

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!