Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Workshop του Τμήματος Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 18ο Συνέδριο InfoCom World

 
infocom_linkedin

Workshop του Τμήματος Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 18ο Συνέδριο InfoCom World

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει ως Χορηγός στο 18ο Συνέδριο InfoCom World με τίτλο “Digital Economy: The Highway of NGN!”, το οποίο πραγματοποιείται στις 2 Νοεμβρίου στο Divani Caravel.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το Τμήμα Πληροφορικής διοργανώνει Workshop με τίτλο «Ευκαιρίες και περιορισμοί στην ψηφιακή οικονομία από το ρυθμιστικό πλαίσιο της ασφάλειας της πληροφορίας», με εισηγήτρια τη Δρ. Ευαγγελία Βαγενά, ΔΝ, DEA, Δικηγόρο και Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου [10:00-11:15, είσοδος ελεύθερη, δηλώσεις συμμετοχής εδώ].

Το Workshop αποτελείται από βασικά στοιχεία του μαθήματος «Information Technology & Internet Law» που διδάσκεται στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Information Security and Computer Forensics, το οποίο προσφέρεται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το University of East London. Στο Workshop θα παρουσιαστούν οι υφιστάμενες αλλά και οι νέες ρυθμίσεις που αποσκοπούν στην ασφάλεια των πληροφοριών, με έμφαση στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, στη σύννομη παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, στην κυβερνοασφάλεια και στο κυβερνοέγκλημα. Το Workshop απευθύνεται σε όλους του εμπλεκόμενους στην ψηφιακή οικονομία που θέλουν να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους («ούτε θύματα, ούτε θύτες») και να μην διακινδυνεύουν την αξιοπιστία τους στο ψηφιακό περιβάλλον επικοινωνίας και συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει εξειδικευμένα, καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, στην Τεχνολογία Πληροφοριών και στη Μηχανική Λογισμικού.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!