Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΧΑΝΘ – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Thai Massage Επίπεδο 1ο (44 ώρες)

ΧΑΝΘ - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Thai Massage Επίπεδο 1ο  (44 ώρες)
ΧΑΝΘ – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Thai Massage Επίπεδο 1ο (44 ώρες)

 

Το Thai Massage δεν είναι μόνο μασάζ, είναι και ένας εξαιρετικός τύπος ολιστικής παθητικής άσκησης. Συνδυάζει μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών – πιέσεις, διατάσεις, κινητοποίηση αρθρώσεων, κρούσεις και ταλαντώσεις – με υποβοηθούμενες στάσεις Yoga. Λαμβάνει χώρα σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα, με άνετα ρούχα. 

 

Το σεμινάριο εισάγει τους συμμετέχοντες στο Thai Massage, εξοικειώνοντάς τους με τις αρχές του και βασικές τεχνικές  σε όλες τις τέσσερις θέσεις: καθιστή, ύπτια, πλάγια και πρηνή. Η εφαρμογή τους στο σύνολό τους αντιστοιχεί σε μασάζ διάρκειας περίπου τριών ωρών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε ολιγομελές τμήμα. 

 

Πρόκειται για μια 2ωρη ατομική συνεδρία (προγραμματισμένη σε συνεννόηση με την εκπαιδεύτρια) κατά την οποία ο εκπαιδευόμενος / η εκπαιδευόμενη εφαρμόζει τις τεχνικές στην εκπαιδεύτρια – με άμεση ανατροφοδότηση που βοηθά στη βελτίωση των δεξιοτήτων του/της – αλλά και δέχεται ένα μασάζ 30 λεπτών, βασισμένο στις τεχνικές που διδάχθηκε. Επίσης, μέρος της εκπαίδευσης αποτελούν 10 ώρες τεκμηριωμένης πρακτικής με συμπλήρωση σχετικής φόρμας που εξετάζεται από την εκπαιδεύτρια. 

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους, αλλά και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν την εργασία τους με νέες τεχνικές μασάζ. Επίσης, είναι κατάλληλο για δασκάλους Yoga και Fitness που θέλουν να εντάξουν στην πρακτική τους αγγίγματα Thai Massage.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, 10πμ-6μμ                      
Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, 10πμ-6μμ


ΓΛΩΣΣΑ: Η διδασκαλία γίνεται ταυτόχρονα σε δυο γλώσσες, Ελληνική και Αγγλική.
ΥΛΙΚΟ: Εγχειρίδιο με σημειώσεις και φωτογραφίες & το βιβλίο Τhai Massage Εύχρηστες Τεχνικές των Εκδόσεων Ρέω

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, παρέχεται πιστοποίηση κατάρτισης από το ΚΕ.Δ.ΒΙ.Μ. της Χ.Α.Ν.Θ.

ΤΟΠΟΣ: Κεντρικό Κτίριο Χ.Α.Ν.Θ., Ν. Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Έλη Καμήλαλη, πιστοποιημένη Advanced Thai Massage Practitioner (600 ώρες, Lotus Palm Canada) & πιστοποιημένη Yoga Instructor (200 ώρες, Yoga Union).

Συστήνεται στους συμμετέχοντες – κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης – να παρακολουθήσουν συμπληρωματικά την πρακτική Yoga Thai στη Χ.Α.Ν.Θ., προσφέροντάς τους 2 μαθήματα δωρεάν!

 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για ένα Ταϋλανδέζικο στρώμα, προσφορά του Mr East.

https://mreast.gr/katigoria-proiontos/maxilaria-stromata-thai/stromata-rolo/

 

INFO: Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ. είναι εξειδικευμένο στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες, που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας, ενώ θα λάβουν μετά το τέλος του προγράμματος πιστοποίηση κατάρτισης. (περισσότερα τμήματα στο ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ της Χ.Α.Ν.Θ. εδώ:  https://ymca.gr/programmata-category/epimorfotika-programmata/kedivim/)

 

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής: ΕΔΩ

 

Πληρωμή και μέσω της ιστοσελίδας μας & πληροφορίες: https://ymca.gr/programmata/ekpedeftiko-programma-thai-massage/

 

ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ Χ.Α.Ν.Θ.
E-mail: [email protected]
Τηλ. επικ.: 231 600 1000,  εσωτ. 0822 & 0821

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης, επικοινωνήστε:

6975 932034, [email protected]

Facebook: Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!