Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Pic1

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη υπό την Αιγίδα του Δ. Θεσσαλονίκης
Οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, από τις ειδικότητες των Τομέων Υγείας, Επισιτισμού και Προπονητικής, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, από τις 12.00 έως τις 15.00, βρέθηκαν στην Πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να υποδεχθούν και να ενημερώσουν τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών, σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα.
Ο τίτλος της ενημερωτική εκδήλωσης ήταν:
Σακχαρώδης Διαβήτης & Καρδιαγγειακά Νοσήματα:
Ενημερώνομαι – Προλαμβάνω – Αντιμετωπίζω
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι σπουδαστές της ειδικότητας Β. Νοσηλευτικής, πραγματοποιούσαν επί τόπου δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και σακχάρου, ενώ οι σπουδαστές Διαιτολογίας του έδιναν πληροφοριακό υλικό με διατροφικές συμβουλές πρόληψης και αντιμετώπισης για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τον Διαβήτη.
Με τη σειρά τους, οι σπουδαστές των Τομέων Β. Φυσικοθεραπείας και Προπονητικής, ενημέρωναν τους συμμετέχοντες σχετικά με τα ευεργετικά οφέλη της άσκησης, καθώς και συμβουλές για την ένταξη του fitness στην καθημερινότητα τους.
Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης οι μελλοντικοί chefs του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μοίραζαν στους πολίτες μπάρες δημητριακών, ειδικά παρασκευασμένες για διαβητικούς.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, πραγματοποιούσαν έρευνα-ρεπορτάζ στους περαστικούς, σχετικά με το πόσο ενημερωμένοι είναι για τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα και το Σακχαρώδη Διαβήτη.
Για ακόμα μια φορά, το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας αναδεικνύει το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνοντας δωρεάν ενημερωτικές εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Η εκδήλωση τελέσθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Pic2


Pic4

Pic6

Pic7

Pic9

Pic10

 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!