Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2014: Δωρεάν σεμινάρια Art & Design

 

texni xaraktikis_thes. (1) workshop arxitektonikou-thes. (1)sxedio ston kosmo zografikis_thes. (1)

Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει τρία πολύ ενδιαφέροντα δωρεάν σεμινάρια, για όσους ελκύονται από τον κόσμο της τέχνης. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’14».

 

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 28/4 στις 15.00, ο εμπειρότατος ζωγράφος κύριος Σ. Ζαχαριάδης, θα παρουσιάσει στο κοινό το σεμινάριο με θέμα: «Το Σχέδιο στον Κόσμο της Ζωγραφικής». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. (4ος όροφος), κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.

 

Την ίδια ημέρα στις 18.00, το MediterraneanCollege Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει Workshop Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, εισηγητής του οποίου θα είναι ο κύριος Μ. Καρακώστας, Αρχιτέκτονας – Μηχανικός. Το workshop θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ArtHouse, Βεροίας 3, στη Θεσσαλονίκη.

 

Τέλος, η κυρία Α. Τσετουλίδου, Ζωγράφος – Χαράκτης, την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 15.00, θα παρουσιάσει στο κοινό διάλεξη με θέμα: «Η Τέχνη της Χαρακτικής – Έλληνες Χαράκτες». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του MediterraneanCollege Θεσσαλονίκη, κτίριο Βιέννη,4ος όροφος, Εγνατία 2-4.

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

 

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

 

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

 

 

Xinis Education Festival 2014: GREECE…4WARD!

 

http://www.xinisfestival.edu.gr

 

 

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!