Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Xinis Education Festival 2015: It’s all about Gaming @ ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Διαγωνισμό σχεδίασης παιχνιδιών.cdr

Ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival ’15, του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, θα πραγματοποιήσει δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια αφιερωμένα στην πληροφορική, την τεχνολογία και το gaming.
Την Τρίτη 05 Μαΐου 2015 στις 15.00, θα πραγματοποιηθεί από τον κύριο Νεκτάριο Κοτρίδη, Μηχανικό Πληροφορικής, το σεμινάριο με θέμα: «Διαγωνισμός σχεδίασης παιχνιδιών». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π., στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.
Την Τετάρτη 06/05 στις 11.00, εκπρόσωπος της εταιρείας Safemarket, θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα: «Παρουσίαση Δραδραστικών παιχνιδιών» στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στον 2ο όροφο, Βαλαωρίτου 9.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

 Παρουσίαση διαδραστικών παιχνιδιώ

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!