Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2015: Media & education @ ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

eb

Ο Τομέας Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival ’15, του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, θα πραγματοποιήσει δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια αφιερωμένα στην τέχνη του ντοκιμαντέρ και την ψυχολογία των αθλητών.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στις 14.00, θα πραγματοποιηθεί από την κυρία Μαρία Παυλίδου, Αθλητική Ψυχολόγο και τον Γιάννη Γούναρη, προπονητή ποδοσφαίρου το σεμινάριο με θέμα: «Αθλητική Ψυχολογία». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π., στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.
Την Τρίτη 16/06 στις 12.00, ο γνωστός σκηνοθέτης Βαγγέλης Τρεμόπουλος, θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα: «Ντοκιμαντέρ» στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π., στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.
 

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

 

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

 reh

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!