Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2015: Μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων του Τομέα Παιδαγωγικών

6

Feelingplayinglearning!

Επτά πολύ χρήσιμα σεμινάρια παιδαγωγικών, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival ’15, της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. (4ος όροφος) του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη.
Την Δευτέρα 11 Μαϊου 2015 στις 12.00, η κα Β. Γιολτζόγλου, Ψυχολόγος, θα παρουσιάσει στο κοινό το σεμινάριο με θέμα: «ΔΕΠΥ: Θέματα Διαχείρισης και αντιμετώπισης».
Την Τρίτη 12 Μαϊου 2015 στις 12.00, ο κ. Σ. Ζαρνατζής, Καραγκιοζοπαίχτης, θα μας μιλήσει για το Θέατρο Σκιών και τον Καραγκιόζη.
Την Τετάρτη 13 Μαϊου στις 12.00, η διαιτολόγος κα Σ. Μπάμπου, θα πραγματοποιήσει ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, με θέμα: «Σύγχρονη οικογένεια και παιδική διατροφή». Την ίδια ημέρα στις 15.00 θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας & Παιδιού «Νησίδα» για να μας παρουσιάσουν το σεμινάριο με θέμα : «Το bullying στην οικογένεια και το σχολείο».
Την Πέμπτη 14 Μαϊου στις 12.00, θα λάβει χώρα το σεμινάριο, με θέμα: «Γιόγκα και τα ευεργετήματα της στα παιδιά». Εισηγήτρια του σεμιναρίου, θα είναι η κα. Χ. Δουργουνάκη, Yoga Therapist. Την ίδια ημέρα στις 18.00, η κα. Λ. Μελλιγκάνη, Ψυχολόγος θα είναι στο χώρο μας για να μας ενημερώσει πάνω στο θέμα : «Εξαρτήσεις γονέων … παιδεύουσι τέκνα».
Η εβδομάδα παιδαγωγικών, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Μαϊου, στις 12.00, με την διάλεξη της κας Ζ. Προσκυνητοπούλου, Παιδαγωγός, η οποία θα παρουσιάσει στο κοινό το θέμα: «Παιδαγωγική χειροτεχνία – Πρακτικές εμπειρίες από την τάξη».

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

1

3

4

5

7

2

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!