Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2015: Ο τουρισμός, το χρυσάφι της Ελλάδας και η εκπαίδευση της νέας γενιάς από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

c

Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα  στον Τομέα του Τουρισμού, από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’15», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Την Δευτέρα 16 Μαρτίου, η Διευθύντρια Πωλήσεων του Philian Hotels, Olga Fateva παρουσίασε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, με θέμα: «Διαχείριση κρατήσεων – Επιτυχημένες πωλήσεις». Η κυρία Olga Fateva, μας ενημέρωσε και μας «σύστησε» τα ξενοδοχεία του Ομίλου Philian Hotels. Επισήμανε τη σημαντικότητα της παρουσίασης του χώρου φιλοξενίας και την καλή συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη πριν την εμπειρία της διαμονής.
Οι πετυχημένες πωλήσεις ταυτίζονται με την καλή εικόνα όλου του χώρου και αυτό καλούνται να διδαχθούν οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού για να γίνουν επιτυχημένοι στο χώρο της φιλοξενίας.
Ο Τομέας Τουρισμού, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, παρουσίασε στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, το σεμινάριο: «PR, ξενοδοχειακών μονάδων», εισηγητής του οποίου ήταν ο κύριος Νίκος Κουζίνης, υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Porto Palace. Μας παρουσίασε τους χώρους του ξενοδοχείου Porto Palace  και μίλησε για τις δημόσιες σχέσεις και τον τρόπο που πρέπει να χειρίζεται κάποιος την εικόνα του ξενοδοχείου.
Ο κύριος Γ. Κιουρτζής, Manager Anatolia Hotels, την Πέμπτη πραγματοποίησε το σεμινάριο με θέμα: «HotelsHRManagement», μάθαμε την ιστορία του Ομίλου Anatolia Hotels και ενημερωθήκαμε για τα ξενοδοχεία του ομίλου. Επίσης, ο κύριος Κιουρτζής μας μύησε στα μυστικά του HR Management και ποια τα χαρακτηριστικά του καλού ηγέτη στην ομάδα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

b

a

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!