Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2016: Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην δημιουργικότητα του χώρου της Ομορφιάς

ΟΜΟΡΦΙΑ.cdr

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνει μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων που αφορούν αποκλειστικά τον καλαίσθητο και δημιουργικό Τομέα της Ομορφιάς, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Η έναρξη της εβδομάδας  σεμιναρίων Ομορφιάς & Αισθητικής θα πραγματοποιηθεί με τη θεματική παρουσίαση υπό το τίτλο: «Χτενίσματα & Μακιγιάζ: Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016», τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 16.00, από τους κομμωτές κα Νίνα Γρηγοριάδου & κ. Γιάννης Σινκαρίδης, σε συνεργασία με την Makeup Artist κα Victoria Grosou.
Την Τρίτη 12 Απριλίου στις 11.00, κύριο θέμα της διάλεξης θα είναι: «Οι Νέες τάσεις στο UndercutBarbershop», με εισηγητές την κα Άννα Παπαθανασίου και τον κ. Γιάννη Σινκαρίδη – Κομμωτές.
 «Οι τάσεις της παγκόσμιας πασαρέλας σε μαλλιά & μακιγιάζ» θα είναι το θέμα του επόμενου σεμιναρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 17.00, από τους κομμωτές Γιάννης Σινκαρίδης & Νίνα Γρηγοριάδου σε συνεργασία με την MakeUp Artist Victoria Grossou.
Την Παρασκευή 15 Απριλίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των σεμιναρίων του Τομέα της Ομορφιάς με δυο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια που θα μαγνητίσουν του παρευρισκόμενους. Στις 12.00, ο αισθητικός και εκπρόσωπος της  καταξιωμένης Γερμανικής εταιρίας NBM by Akzent, κ. Μιχάλης Βρεττάς θα αναλάβει την εισήγηση του σεμιναρίου με θέμα: «Ημιμόνιμο tattoo φρυδιών: Microblending & 3D extension βλεφαρίδων». Ενώ στη συνέχεια το σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει  η αισθητικός κα Χριστίνα Παπαδάκη στις 16.00 θα είναι ιατρικά προσανατολισμένο καθώς θα αφορά στην «Ιατρική αισθητική φροντίδα δέρματος». 
Όλα τα σεμινάρια της εβδομάδας Ομορφιάς του Xinis Education Festival 2016, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάριατου Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass
Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ

ΟΜΟΡΦΙΑ.cdr

ΟΜΟΡΦΙΑ.cdr

ΟΜΟΡΦΙΑ.cdr

ΟΜΟΡΦΙΑ.cdr

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!