Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival – Σεμινάριο με θέμα: Παιδί & Πένθος

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό και επιτυχημένο σεμινάριο πραγματοποίησαν ο τομέας Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ο τομέας Ψυχολογίας του Mediterranean College στο πλαίσιο του Xinis Education Festival, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 σπουδαστές, φοιτητές, πτυχιούχοι, και επαγγελματίες του χώρου της ψυχολογίας και των παιδαγωγικών.
Το σεμινάριο πραγματευόταν το πολύ ευαίσθητο θέμα της αντιμετώπισης του πένθους στην παιδική ηλικία, και είχε ως εισηγήτρια την Ψυχολόγο, κα Χρύσα Πατρινιού.
Η κα Πατρινιού ανέλυσε στο κοινό τις μεθόδους που επιτάσσει η σύγχρονη παιδαγωγική και η επιστήμη της ψυχολογίας, ώστε ο επαγγελματίας του κλάδου να βοηθήσει ένα μικρό παιδί να αντιμετωπίσει την ανθρώπινη απώλεια.
Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. πάσο
XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!
http://www.xinisfestival.edu.gr/
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!