Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΨΟΥΣ 3.500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ E-LEARNING ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΨΟΥΣ 3.500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ E-LEARNING ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τη χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών ύψους 3.500 ευρώ, σε έναν εκπαιδευόμενο του που θα πραγματοποιήσει την αίτηση και την εγγραφή του σε κάποιο από τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του τρέχοντος κύκλου (34ος κύκλος). Πιο συγκεκριμένα το E-Learning θα καλύψει μέχρι το ύψος των 3.500 ευρώ τις μεταπτυχιακές σπουδές σε έναν εκπαιδευόμενό του ο οποίος θα θελήσει να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ελληνικού Πανεπιστημίου.
Ο εκπαιδευόμενος που θα επιλεγεί μέσω κλήρωσης μεταξύ των εγγεγραμμένων του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου , προκειμένου να λάβει τη χρηματοδότηση (3.500 ευρώ) θα πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:
α) να ολοκληρώσει επιτυχώς το εξ αποστάσεως πρόγραμμα του από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και β) να κάνει αίτηση σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ελληνικού Πανεπιστημίου και να γίνει δεκτός εντός 8 μηνών από την αποπεράτωση του προγράμματός που θα παρακολουθήσει.
Πέρα από τον τυχερό εκπαιδευόμενο, θα κληρωθούν και 10 επιλαχόντες. Σε περίπτωση που ο κληρωθέντας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει τη χρηματοδότηση η θέση θα καλυφθεί από επιλαχόντα σύμφωνα με τη σειρά που θα αναδειχθούν κατά την κλήρωση.
Η χρηματοδότηση θα δοθεί μόνο εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2014 και οι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα θα ενημερωθούν μέσω email για τη διαδικασία και την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησής της. Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 6/6/2014.
Προκειμένου να ενημερωθείτε για το σύνολο των διαθέσιμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και να υποβάλλετε την αίτησή σας σε κάποιο από αυτά επισκεφθείτε τη σελίδα
http://elearn.elke.uoa.gr/news.html
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία είτε τηλεφωνικά στα τηλ. : 210.368.9354 & 210.368.9381 είτε μέσω email: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!