Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης,  Σταύρος Καλαφάτης, η πρώην Υπουργός και Πρόεδρος της Υψηλού Επιπέδου Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Άννα Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, Πετιούλα Κατσάρκα και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης,
Σταύρος Καλαφάτης, η πρώην Υπουργός και Πρόεδρος της Υψηλού Επιπέδου Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Άννα Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, Πετιούλα Κατσάρκα και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

 

 

Σε μία εορταστική, λαμπερή βραδιά, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα covid, διοργανώθηκε πρόσφατα η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια.

 

Στο κατάμεστο, υπέροχα στολισμένο εστιατόριο του Μακεδονία Palace, η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Πετιούλα Κατσάρκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν με χαρά τους εκλεκτούς καλεσμένους, φίλους  και αποφοίτους του Κολλεγίου, οι οποίοι με την παρουσία τους στήριξαν το έργο του Συλλόγου που είναι η ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών για τα αριστούχα παιδιά, ώστε να βιώσουν την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία του Ανατόλια.

 

Επίσημη προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου, την οποία όλοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μίλησε για την 4η βιομηχανική επανάσταση την οποία βιώνουμε και τη θέση της Ελλάδας σε αυτήν. Μεταξύ άλλων   αναφέρθηκε στις θεμελιώδεις αλλαγές που αυτή επιφέρει στη δημοκρατία, την κοινωνία και την οικονομία και πώς επηρεάζει τη θέση του ανθρώπου στη νέα εποχή με συνέπεια την αλλαγή και στις απαιτήσεις της εκπαίδευσης.

 

Το εξαιρετικό μενού επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο βραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου, το οποίο συνοδεύτηκε από κρασιά των χορηγών, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κτήμα Κυρ Γιάννη και Κτήμα Δύο Ύψη. Την υπέροχη διακόσμηση και το art de la table  επιμελήθηκε αφιλοκερδώς η Χρυσούλα Θύμνιου της CT Event Planning, την φωτογραφική κάλυψη η ομάδα του Δημήτρη Ανδρίτσου, ενώ τα γούρια που προσφέρθηκαν στις κυρίες ήταν δημιουργίες GOFAS jewelry.

 

Την εκδήλωση στήριξαν με τις ευγενικές χορηγίες τους οι:  Κλινική ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ο πλαστικός χειρουργός Σταμάτης Σαπουντζής, και οι εταιρίες Elvial, Max&Co και Tzimas Cosmetics.

The gallery was not found!

 

Βρείτε εδώ περισσότερα άρθρα σχετικά με την Εκπαίδευση, Σεμινάρια & Πολιτισμό. 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!