Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Τα μέλη της ομάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Μπέττυ Καπανίδου, Γκέλυ Παπάζογλου, Ειρήνη Μενεξοπούλου, Φιορίνα Τσίπα, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Λήδα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Πασχαλέρη, Ντόμη Δεδέογλου,  Τασούλα Ιωαννίδου, Ελπίδα Κορρέ
Τα μέλη της ομάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Μπέττυ Καπανίδου, Γκέλυ Παπάζογλου, Ειρήνη Μενεξοπούλου, Φιορίνα Τσίπα, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Λήδα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Πασχαλέρη, Ντόμη Δεδέογλου, Τασούλα Ιωαννίδου, Ελπίδα Κορρέ

 

Γεμάτο αγάπη ήταν το χριστουγεννιάτικο Bazaar, στα πλαίσια των επερχόμενων εορτών, που διοργάνωσε το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021.

Από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 7 μ.μ. το απόγευμα, ο φιλόξενος και ζεστός χώρος του All Day Restaurant Canteen άνοιξε τις πόρτες του, στηρίζοντας τα παιδιά που χρειάζονται προστασία.

Στο Bazaar μπορούσε κανείς να βρει χειροποίητα στολίδια, γουράκια για το νέο έτος, κοσμήματα και αξεσουάρ αλλά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Πλήθος κόσμου επέλεξε το χριστουγεννιάτικο Bazaar για να αγοράσει πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους τους, ενώ παράλληλα έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης, στηρίζοντας τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου!

 

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS:

Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, (β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOS για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους. Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.

 

The gallery was not found!

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!