Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Χρυσό… το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στα Education Leaders Awards 2021!

Χρυσό... το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»  στα Education Leaders Awards 2021!
Χρυσό… το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στα Education Leaders Awards 2021!

 

Σπουδαία διάκριση για το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στα Education Leaders Awards 2021, καθώς κατέκτησε το χρυσό βραβείο στον τομέα «Καλύτερη Ψηφιακή Παρουσία».

Το όραμα του Κολέγιου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι πάντα να υπηρετεί τους νέους, μέσω της δύναμης της παιδείας, των αξιών και της εκπαίδευσης που παρέχει.

Η αποστολή του Κολέγιου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι να οδηγεί τους μαθητές του στην επιτυχία, εφαρμόζοντας ένα δυναμικό και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά εκπαιδευτήριο, με ενθουσιώδεις και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Η εξαιρετική του ψηφιακή παρουσία, η αποτελεσματική επικοινωνία και η εξωστρέφεια μεταφέρουν καθημερινά το άριστο έργο των εκπαιδευτικών και των μαθητών του Κολέγιου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ενθαρρύνει την ανταλλαγή πληροφοριών και το διάλογο, καινοτομεί και προσαρμόζεται πάντα στα νέα δεδομένα. Έτσι καθορίζει τη νέα Εκπαίδευση. Έτσι μεταφέρει τη δύναμη της λασαλιανής εκπαίδευσης και παιδείας.

Με χαρά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανακοινώνει τη διάκρισή του στα Education Leaders Awards 2021, με το χρυσό βραβείο στον τομέα «Καλύτερη Ψηφιακή Παρουσία» και δεσμεύεται να κάνει πράξη τη δημιουργικότητα και την αριστεία σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!