Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Υπό την αιγίδα της Α.Μ. του πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών προώθηση ακαδημαϊκής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο «Νέαπολις» Πάφου

Υπό την αιγίδα της Α.Μ. του πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών προώθηση ακαδημαϊκής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο «Νέαπολις» Πάφου

Στο πλαίσιο των καινοτομιών, στις οποίες προβαίνει το Πανεπιστήμιο «Νεάπολις» Πάφου, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη για συνομιλίες, με την ηγεσία του Πανεπιστημίου και εκπροσώπων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογικών Σπουδών (ΜΠΘΣ), των  απεσταλμένων εκπροσώπων του Πατριαρχείου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, με επικεφαλής τον Διευθυντή και αντιπρύτανη του Πατριαρχικού Θεολογικού Ινστιτούτου της Μόσχας οσιολογιώτατο ιερομόναχο κ. Ioann Kopeykin.
Οι συνομιλίες, σε κλίμα αγαστής συνεργασίας, είχαν ως αποτέλεσμα την ομόφωνη απόφαση της επί πολλών επιπέδων περαιτέρω σύμπραξης για ανάπτυξη εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων επ’ ωφελεία  αμφοτέρων των Ιδρυμάτων.
Τα δυο Ιδρύματα ευελπιστούν ότι τα αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής  θα οδηγήσουν στη σύσφιξη των πατροπαράδοτων δεσμών ενότητας των Ορθοδόξων  και φίλων λαών, Ρωσίας και Κύπρου.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!