Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Υποτροφίες «Μίμης Πλέσσας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 5ος χρόνος για τον σπουδαίο θεσμό! ΔΥΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΛΗΞΗ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Υποτροφίες «Μίμης Πλέσσας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ:5ος χρόνος για τον σπουδαίο θεσμό
Υποτροφίες «Μίμης Πλέσσας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ:
5ος χρόνος για τον σπουδαίο θεσμό

Με εφαλτήριο την ευρεία συμμετοχή νέων με πάθος για τη Μουσική και όρεξη για σπουδές, οι τιμητικές Υποτροφίες Σπουδών «Μίμης Πλέσσας» προκηρύσσονται φέτος για 5η συνεχή χρονιά από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσω Μουσικού Διαγωνισμού του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών!

Αφιερωμένες στον κορυφαίο δημιουργό Μίμη Πλέσσα -μια εμβληματική προσωπικότητα της Μουσικής με 70 χρόνια δημιουργίας στο ενεργητικό του- οι ομώνυμες υποτροφίες που ξεκίνησε να παρέχει το 2019 το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αφορούν σε σπουδές στα πρωτοποριακά τμήματα Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας του Νο1 εκπαιδευτικού φορέα σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υποτροφίες «Μίμης Πλέσσας» χορηγούνται στο πλαίσιο του διαχρονικού «ΘΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ» του Ομίλου ΞΥΝΗ και του ειδικότερου «Θεσμού Υποτροφιών Προσωπικοτήτων Πολιτισμού & Αθλητισμού» που αποτελεί πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Παράλληλα με την προκήρυξη των Υποτροφιών «Μίμης Πλέσσας» -που αφορούν σε έναρξη σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024- ανακοινώνεται και η ανανέωση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα με τον μοναδικό Μαυρίκιο Μαυρικίου και την εταιρεία του -Παραγωγής Μουσικών & Θεατρικών Θεαμάτων- «Music & Drama Productions».

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης –καταξιωμένος ερμηνευτής, μουσικός, ενορχηστρωτής, θεατρικός παραγωγός- Μαυρίκιος Μαυρικίου, είναι Τομεάρχης Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, και -μαζί με το εξειδικευμένο team του από επαγγελματίες ηχολήπτες, μουσικούς παραγωγούς και συνεργάτες- τελεί επικεφαλής των υψηλών εκπαιδευτικών προδιαγραφών τμημάτων σπουδών στις εξής ειδικότητες: Μουσική Τεχνολογία, Ηχοληψία, Υποκριτική Τέχνη, Σκηνοθεσία, Συντονισμός Παραγωγής.

Αγαπάς τη Μουσική και τη Σύνθεση και ονειρεύεσαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ;

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ* στον Μεγάλο Μουσικό Διαγωνισμό για 2 Υποτροφίες Σπουδών στα τμήματα Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, γιατί… Γεννήθηκες για να Πετύχεις!

 

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ με ένα click https://t.ly/q37Qj

*Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών ορίζεται η 31η Ιουλίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!