Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

11 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν σεμινάριο Μηχανολογίας με θέμα «Αυτόνομη Οδήγηση: Το μέλλον είναι εδώ» στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30

 

Είσαι σπουδαστής, απόφοιτος ή νέος επαγγελματίας στον κλάδο της Μηχανολογίας; Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριο, με θέμα «Αυτόνομη Οδήγηση: Το μέλλον είναι εδώ» που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 10.30!

Το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Γιαλιά, Μηχανολόγο-Μηχανικό, εντάσσεται στα 14 δωρεάν σεμινάρια της Εβδομάδας Μηχανολογίας του EDUCATION FESTIVAL 2019, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη! Η μεγάλη πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College που έγινε γρήγορα η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας, είναι αφιερωμένη φέτος11η χρονιά– στην Ολιστική Εκπαίδευση, και με άξονες το μότο «Believe in Holistic Education» και το σύνθημα «Follow your festival-Follow your future», στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, πέρα από τη μετάδοση γνώσεων και την ανάπτυξη μετρήσιμων δεξιοτήτων!

Εξασφάλισε την πρόσβασή σου στα δωρεάν σεμινάρια και εκδηλώσεις της Εβδομάδας Μηχανολογίας του 11ου EDUCATION FESTIVAL, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και στο MediterraneanCollege Αθήνας & Θεσσαλονίκης, αποκτώντας το VIPPASS εδώ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!

Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.

Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.

Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

FOLLOW YOUR FESTIVAL -FOLLOW YOUR FUTURE- FOLLOW YOUR EDUCATION FESTIVAL!

11 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATIONFESTIVAL

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!