Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

1ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο Mediterranean College Θεσσαλονίκης

1 dfs Mediterranean College salonica

Επιστημονικές εισηγήσεις φοιτητών με βραβείο υποτροφία

Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις στην Αθήνα, το Student Excellence Conference (Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο) κάνει πρεμιέρα φέτος και στο Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη!
Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν εισηγήσεις στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων, όπως οι Τεχνολογικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες, η Διοικητική Επιστήμη, η Εκπαίδευση, η Ψυχολογία, η Πληροφορική, τα επαγγέλματα Υγείας και η Μηχανική, ενώ η καλύτερη θα βραβευθεί με υποτροφία στο Mediterranean College.
Το συνέδριο, που διοργανώνει για πρώτη φορά το Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί τα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, 10.30 – 16.00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη, Εγνατία 2-4 (Μέγαρο Βιέννη).
Στόχος του Student Excellence Conference (1ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο) είναι η παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με σύγχρονες τάσεις στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων.
Δηλώστε συμμετοχή
Αν θέλεις:

  • Να συμμετέχεις σε ένα κορυφαίο φοιτητικό συνέδριο για φοιτητές και αποφοίτους.
  • Να παρακολουθήσεις εισηγήσεις σε επίκαιρα ζητήματα της επιστήμης σου.
  • Να δικτυωθείς με κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας.
  • Να λάβεις βεβαίωση παρακολούθησης για τη συμμετοχή σου.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό και η Φοιτητική Κοινότητα του Mediterranean College σε προσκαλούν να παρακολουθήσεις τις εργασίες του 1ου Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου, που διοργανώνουν την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Η παρακολούθηση είναι ανοιχτή σε όλους χωρίς κόστος, αρκεί να έχει προηγηθεί δήλωση συμμετοχής.
Δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ συμμετοχή στο www.sec.edu.gr/submission.html
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!