Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η DORA Kyprioti, Ειδικός στο μόνιμο μακιγιάζ, συμμετέχει στην έκθεση BEAUTY MACEDONIA

DSC_0822

Από τις 28 – 30 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO

Επωφελήσου τις ειδικές τιμές στις υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ
Η Δώρα Κυπριώτη Ειδικός εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Ιδιοκτήτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «EVABEAUTY Studies», συμμετέχει στο σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο της ομορφιάς στην «Beauty Macedonia» που πραγματοποιείται από τις 28 μέχρι τις 30 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.
Η Δώρα Κυπριώτη θα βρίσκεται στο περίπτερο 2 και θα πραγματοποιεί υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ. Μάλιστα, προσφέρει σημαντική έκπτωση στις υπηρεσίες, αρκεί η ενδιαφερόμενη να κλείσει εκ των προτέρων ραντεβού☎ 2109589616.
Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μόνιμου Μακιγιάζ S.P.C.P. (Society of Permanent Cosmetic Professionals), ασχολείται με το μόνιμο μακιγιάζ από το 2003 στην παροχή υπηρεσιών ενώ παράλληλα ξεκίνησε την πρώτη οργανωμένη εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα. Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε και εξειδικεύθηκε στο Medical Tattooing (Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ) (αποκατάσταση θηλής, ουλές, αλωπεκία, κ.λ.π.), σε αναγνωρισμένη Ιδιωτική Κλινική στο Λονδίνο.
Το 2012 έφερε ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα την εταιρεία ηγέτη στα μηχανήματα και στον εξοπλισμό του Μόνιμου Μακιγιάζ Nouveau Contour, ενώ καθιερώθηκε ως επίσημη εκπαιδεύτρια της Nouveau Contour για την Ελλάδα.
Κάθε χρόνο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε την «Εβδομάδα Ελπίδας», όπου προσφέρει Δωρεάν Υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ σε ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι και νίκησαν τον καρκίνο.
Η Έκθεση και το Συνέδριο Beauty Macedonia απευθύνεται σε επαγγελματίες της βιομηχανίας της Ομορφιάς, σε εμπόρους και εμπορικούς αντιπροσώπους, καθώς και σε σπουδαστές του κλάδου.
Like Dora Kyprioti- Monimo Makigiaz on Facebook  
www.monimo-makigiaz.com
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κα Βάσω Τσούνη, τηλ. 210- 9576009, email: [email protected]

BEAUTY MACEDONIA

Βιογραφικό:
dora kypriotiΗ Δώρα Κυπριώτη εργάζεται στον τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ για περισσότερα από 13 χρόνια. Είναι η πρώτη που ανέδειξε την Ειδικότητα του Μόνιμου Μακιγιάζ, στην Ελλάδα μέσα από οργανωμένη και καταρτισμένη Εκπαίδευση. Ως Ιδιοκτήτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης “EVABEAUTY Studies” με ειδικότητες ομορφιάς – εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας- μοιράζεται και διδάσκει την εμπειρία και τη γνώση της κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών σε περισσότερους από 5.000 σπουδαστές. Σε καθημερινή βάση, προσφέρει υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ, microblading αλλά και ιατρικού μόνιμου μακιγιάζ – έχοντας συνεργασία με γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στην ειδικότητα μέσα από παγκόσμια συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε την «Εβδομάδα Ελπίδας», όπου προσφέρει Δωρεάν Υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ σε ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι και νίκησαν τον καρκίνο. Ως Ειδικός στο Μόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα, η φιλοσοφία που την ακολουθεί είναι: «Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!».
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!