Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

20 Χρόνια Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» και … συνεχίζουμε! Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Στιγμιότυπο της τελετής αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Στιγμιότυπο της τελετής αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου. Το θεατρικό δρώμενο, το οποίο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ταξίδεψε το κοινό από το παρελθόν στο μέλλον, αναδεικνύοντας τις διαχρονικές λασαλιανές αξίες.

Ευτυχής συγκυρία ήταν και η επετειακή χρονιά του εορτασμού των 20 χρόνων της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου, αλλά και των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Οι μαθητές κλήθηκαν να φανταστούν πώς θα ορίζεται η έννοια της επανάστασης στο μέλλον και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση. Παρουσίασαν το σχολείο τους 100 χρόνια μετά, μέσα από το πρίσμα της έκρηξης της τεχνολογίας.

Οδήγησαν το κοινό στο γενικό συμπέρασμα ότι, όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν αλλάξουν οι συνθήκες, οι αρχές όπως ο σεβασμός, η αδελφοσύνη, η ενσυναίσθηση και η φιλία δεν πρέπει να χαθούν. Η ΑΓΑΠΗ θα είναι η οδηγός.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» εύχεται ολόψυχα στα παιδιά καλή πορεία στο Γυμνάσιο, να στοχεύουν πάντα στα άστρα και να φτάσουν εκεί που δεν μπορούν.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!