Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τελετή Αποφοίτησης Γ’ Λυκείου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Στιγμιότυπο της τελετής αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Στιγμιότυπο της τελετής αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Στην πανέμορφα στολισμένη αυλή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 η Τελετή Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου, την οποία τίμησε με την ομιλία του ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου.

Οι τελειόφοιτοι, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τη φετινή σχολική χρονιά, εξέφρασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα που τους κατέκλυζαν. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής και συγκίνησης, όλοι οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις έντονες αναμνήσεις των παιδιών μέσα από μουσικά δρώμενα, συγκινητικά video και μαρτυρίες.

Οι τελειόφοιτοι περιέγραψαν την κοινή μαθητική τους πορεία με ένα εξαιρετικό κείμενο στα γαλλικά, ένα συγκινητικό τραγούδι στα αγγλικά, καθώς και με τους ευχαριστήριους λόγους τους σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου, κ. Ι. Παπαδόπουλος απένειμε στον τελειόφοιτο Γιώργο Πατιώ το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για την άριστη πορεία των έξι ετών του στο Γυμνάσιο-Λύκειο, τη συμβολή του στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών και τις ακαδημαϊκές διακρίσεις του.

Ο Πρύτανης, ως κεντρικός ομιλητής της αποφοίτησης, συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους, ενέπνευσε τα παιδιά και, με τον πάντα μοναδικό τρόπο έκφρασής του, τα ώθησε να ζήσουν τις ζωές τους με πάθος και δύναμη. Το κίτρινο λεωφορείο του Κολεγίου έκανε το τελευταίο δρομολόγιο με τα παιδιά, καθώς οδήγησε τους αποφοίτους μακριά από την αυλή του σχολείου τους, εκεί που όλοι τούς ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην ακαδημαϊκή και προσωπική τους πορεία.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!