Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

30ο Διεθνές Συνέδριο Εκδοτών – Τρεις δεκαετίες καινοτομίας – Τρεις δεκαετίες επιτυχίας

Περισσότερα από 4.700 άτομα πέρασαν τις πύλες του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Εκδοτών στις 6/7 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα και στις 13/14 Απριλίου, στο ξενοδοχείο The MET, στη Θεσσαλονίκη. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ξένοι και ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι, εξεταστικοί φορείς, εταιρείες με εκπαιδευτικά είδη, κέντρα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και οι σύλλογοι καθηγητών Αγγλικής, Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας (TESOL, INITAL και ASPE).
Παράλληλα στις εκθέσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης, έλαβαν χώρα 24 και 22 αντίστοιχα, παρουσιάσεις, σεμινάρια και εργαστήρια στα οποία παρουσιάστηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και πρωτοποριακές ιδέες για την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών δεξιοτήτων. Μεταξύ των σημαντικότερων παρουσιάσεων, με βάση την συμμετοχή, αναδείχθηκαν αυτές των Suzane Antonaros, Lilika Couri, Virginia Evans, Vicky Giougly, Κώστα Γρίβα, Phil Holland και Anne Margaret Smith που προσέλκυσαν πάνω από 200 άτομα.
Για πρώτη φορά σε συνεργασία με το “the αriston project” διοργανώθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών από όλη την Ελλάδα – Αθήνα, Αλίαρτο, Αμύνταιο, Γιαννιτσά, Διδυμότειχο, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κιάτο, Κιλκίς, Λάρισσα, Παραμυθιά, Πτολεμαΐδα, Σέρρες, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα, Χαλκιδική και Χίο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο νέο νομικό πλαίσιο, στο marketing και στον επιχειρηματικό σχεδιασμό στην εποχή της κρίσης, καθώς και στην γενικότερη βιωσιμότητα των φροντιστηρίων.
Ο οργανωτής, Philip Dietschi, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 31 Αυγούστου/1 Σεπτεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο The MET, στη Θεσσαλονίκη και 7/8 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της International Publishers Exhibitions: www.ip-exhibitions.eu 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!