Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο για θέματα Παιδικής Κακοποίησης – Βίας μέσα στην Οικογένεια από το Χαμόγελο του Παιδιού και το Aegean Omiros College

Το Aegean Omiros College σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει στις 14 Μαΐου 2013 (Ώρα: 15:30) σεμινάριο με θέμα «Παιδική κακοποίηση-Βία μέσα στην οικογένεια». Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε Λογοθεραπευτές-Λογοπεδικούς, Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς και σπουδαστές συναφών ειδικοτήτων, έχει στόχο την παρουσίαση του φαινομένου της παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης, τα σημάδια αναγνώρισης, τους τρόπους προσέγγισης του παιδιού που δέχεται βία και τους τρόπους αντίδρασης. Εισηγητής είναι ο κ. Στέφανος Αλεβίζος, Ψυχολόγος στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συγκεκριμένα, στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στον ορισμό και τις μορφές της παιδικής κακοποίησης, το προφίλ του ατόμου που κακοποιεί παιδιά, αλλά και στο συναισθηματικό προφίλ του παιδιού που κακοποιείται. Παράλληλα, θα δοθούν παραδείγματα παροχής συμβουλών σε παιδί που κακοποιείται κι άλλα παιδιά που γνωρίζουν, όπως και τρόποι αντίδρασης και βοήθειας στο παιδί που κακοποιείται.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 Διδακτικές Ώρες και με το πέρας αυτού θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 38 06 166, e-mail [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!