Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πασχαλινό Bazaar από το Mediterranean College και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Μεγάλο Πασχαλινό Bazaar διοργανώνει το Mediterranean College, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.
Το πνεύμα προσφοράς που συνοδεύει το Άγιο Πάσχα, σε συνδυασμό με το οικολογικό μήνυμα που φέρει ο ερχομός της άνοιξης, σχηματίζουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι σπουδαστές του Mediterranean College επέλεξαν να διοργανώσουν ένα bazaar προς ενίσχυση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
Το bazaar λειτουργεί στο χώρο του Mediterranean College (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη), όπου σπουδαστές, απόφοιτοι, καθηγητές και γονείς, μπορούν να επιλέξουν σε προσιτές τιμές δώρα και αντικείμενα, υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, να προσφέρει προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση σε αδύναμα ζώα.
Η διοργάνωση του bazaar αποτελεί μία ακόμη από τις πολλές κοινές δράσεις που έχουν πραγματοποιήσει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ μέσα στα 2 χρόνια της συνεργασίας τους.
Mediterranean College, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310287779, Fax: 2312202620, [email protected], http://www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!