Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

31ο Διεθνές Συνέδριο Εκδοτών – Συνδέοντας τους ηγέτες της ξενόγλωσσης διδασκαλίας

31ο Διεθνές Συνέδριο Εκδοτών - Συνδέοντας τους ηγέτες της ξενόγλωσσης διδασκαλίας

25 πλέον διακεκριμένοι ξένοι και ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι θα συναντηθούν και φέτος στο
31ο Διεθνές Συνέδριο Εκδοτών στην Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια και η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσουν δύο ημέρες, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, 10.00 – 18.00 και την Κυριακή
16 Μαρτίου 2014, 10.00 – 17.00 στο ξενοδοχείο The MET.
Με σταθερή πίστη στη δια βίου εκπαίδευση, θα πραγματοποιηθούν 28 σεμινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους διακεκριμένων εκδοτικών οίκων, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών. Η Δρ. Ελένη Λιβανίου θα αναλύσει τα φαινόμενα ελλειμματικής προσοχής των εκπαιδευομένων, ο εκπαιδευτής καθηγητών και συγγραφέας Nik Peachey θα παρουσιάσει τρόπους για να πλησιάσουν οι καθηγητές τους μαθητές του σήμερα που ανήκουν σε μια τεχνολογικά εξελιγμένη και απαιτητική εποχή, η Μαρίζα Κωνσταντινίδη θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους καθηγητές για τις ευκαιρίες εξέλιξης που τους προσφέρουν τα συνεχώς αναπτυσσόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Αδειοδότησης των κέντρων ξένων γλωσσών από τον Αθανάσιο Βασίλαινα (Προϊστάμενο Διεύθυνσης Αδειοδότησης Παροχών Δια Βίου Μάθησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ), αλλά και να μάθουν τα “8 Κλειδιά για επιτυχημένες εγγραφές” μέσα από το ομώνυμο σεμινάριο που θα παρουσιάσουν η Εύη Ζουρούδη-Αργουδέλη και ο Θανάσης Αργουδέλης. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών θα έχουν το δικό τους βήμα για να ανταλλάξουν ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα του χώρου, μέσα από την ομάδα συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, 10.30.
Ο Δρ. Αντώνης Βεντούρης, Λέκτορας Διδακτικής των Γλωσσών Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα παρουσιάσει τις νέες προδιαγραφές του διαβαθμισμένου επιπέδου Γ΄του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας. Επίσης ο Telis Marin, καθηγητής και συγγραφέας των εκδόσεων EDILINGUA, θα ενημερώσει για τις εξελίξεις και τις καινοτομίες του οίκου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιθεωρήσουν στον εκθεσιακό χώρο τα πιο σύγχρονα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά και κινέζικα βιβλία και μέσα διδασκαλίας.
Η είσοδος στην IPE, το μεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Βόρεια Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.
Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!