Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"ΔΕΛΑΣΑΛ" – Οι Robot Masters προκρίνονται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρομποτικής στην Ισπανία

Robot Masters Delasalle

Θρίαμβος για τον όμιλο ρομποτικής του Γυμνασίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής της FLL Greece
Οι μαθητές της Ρομποτικής Ομάδας του Γυμνασίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” (Robot Masters) Σταύρος Κατσιμάνης, Δημήτρης Μπουφίδης, Γιώργος Μπουφίδης και Κατερίνα και Ερασμίνη Μουφίδου θριάμβευσαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής “First Lego League”, που πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 Μαρτίου στο NOESIS.  Συγκεκριμένα, κατέκτησαν την 1η θέση στα Robot Games και τη 2η θέση στην τελική κατάταξη, παίρνοντας και το εισιτήριο για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ισπανίας.
Με υπεύθυνο συντονιστή τον κ. Δ. Μπουφίδη, η ομάδα μας προετοιμάστηκε με συλλογικό πνεύμα, με ομοψυχία, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και “επαγγελματισμού” για μήνες και κατασκεύασε ένα ρομπότ, το οποίο αντιμετωπίζει φυσικές καταστροφές από ηφαιστειακές εκρήξεις. Αυτό που έζησαν τα παιδιά ήταν μια απίστευτη εμπειρία ζωής, που τα ενθαρρύνει στον “καλόν” αγώνα, στην ευγενή άμιλλα, στην επιμονή της προσπάθειας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και η οποία αποτελεί δικαίωση των κόπων τους.
Θερμά συγχαρητήρια από όλα τα μέλη της οικογένειας “ΔΕΛΑΣΑΛ”.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!